Toimitimme Vähälä Yhtiöiden 80-vuotisjuhlalehden Henna Maaskolan, Tuomas Lehtosen, Minnamaria Koskelan ja Janne Savonin kanssa. Lehdessä kerrotaan, miten yhden miehen kuljetusliikkeestä kasvoi monipuolinen logistiikkakonserni, minkälaisia tapahtumia yhtiön 80-vuotiselle taipaleelle mahtuu sekä esitellään Vähälän pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita ja esimerkillisiä vähäläläisiä.

Perinteikkään perheyhtiön johdossa on jo kolmas sukupolvi, ja molemmat vaihdot on tehty kertaheitolla. Johdettuaan perustamaansa yritystä 38 vuotta Lauri Vähälä siirsi vetovastuun pojilleen vuonna 1975. Veljekset puolestaan luovuttivat kapulan seuraavalle sukupolvelle vuonna 2009. Tänä päivänä Vähälä on 400 logistiikan ammattilaisen työpaikka ja täyden palvelun logistiikkatalo, jolla on maailmanlaajuinen verkosto.

Lue lisää (PDF)

Saila Aarnio

Saila Aarnio (FM) on toiminut yli 20 vuotta viestinnän asiantuntijatehtävissä, yrittäjänä ja Nokiassa. Saila on toimittanut lukuisia julkaisuja, kirjoittanut juttuja, auttanut yhteisöjä viestinnän kehittämisessä ja järjestänyt viestintävalmennusta eri alojen asiantuntijoille.

    Aiheet: